gracias

gracias for everything. du får mig att inse ibland, gracias.


hjärta.jag kommer förlåta dig, men jag glömmer aldrig. plåstret ligger kvart precis som ärret är ett färskt sår. det är svårt, för du var lika given som kudden jag sov på. du var lika given som den sista ciggen innan jag gick och la mig. men just nu är du borta. borta med vinden. jag pustar ut. jag vill leva igen. flyga iväg. först måste jag ordna mina vingar. dom är för tunga. mitt hjärta. jag kommer snart.

this is love


jag kan inte tvinga dig älska mig. du kan inte alltid förstå mig. vi kan inte alltid vara sams. vi kan inte alltid le. vi ska inte alltid skratta. vi kommer sakna. vi kommer gråta. vi kommer bråka. vi kommer älska. vi kommer hata. vi kommer vilja se allt. vi kommer blunda. vi kommer hoppas. vi kommer tappa tron. vi kommer skratta. vi kommer längta. vi kommer be. vi kommer gå. vi kommer ropa. vi kommer springa. vi kommer kramas. vi kommer pussas. vi kommer veta. och vi kommer tveka. men ett ord. lycklig. du gör mig lyckligare.

finn minjag må vara lite små patetisk, jävligt löjlig och idiotisk till och från, men glöm aldrig vart du fann mig.

tack. nej.

det var ett tag sen sist, lägger benen i kors och tar ett djupt andetag. snön faller igen, är det en slump eller är de meningen att vi ska frysa i tre månader till. våren är efterlängtad, lika efterlängtad som du är. som vårt är. som allt som handlar om oss är. jag suckar, för du kan inte se när jag behöver dig, du ger efter när de inte ens finns ngt här. ngt att hämta. kan du ge mig en punkt iallafall. ibland får du mig att tro att du är världens undergång, andra dagen får du mig att tro att du är solen för universum. en dag kommer jag inte orka mer, jag kommer säga upp allt, för jag orkar inte lyssna på ditt ältande, du får mina öron att blöda och mina ögon att vilja slockna. jag somnar nu. bara av en mild tanke. äh jag skiter i det här, lägger mig i ide och hoppas på bättre tider, tack och adjö.


sleepers

 


 


RSS 2.0