HOLD MY HAND I NEED YOU

i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me


en
känslorna du ger mig är någonting jag aldrig känt. varje andetag får mig att påminnas om att du finns. bryr dig. håller min hand. kramar mig. ler och skrattar med mig. jag älskar dig. och vår kärlek. äkta och fin. du och jag är som en.

wonder

tänk om allt var bra. tänk om det var fint väder varje dag. hade man ens uppskattat  vackra dagar då? frågan kan ställas ett par gånger, men vi kommer aldrig få reda på svaret. för allting är aldrig bra. jag är lite rädd. nu känns allt som att de är påväg att bli bra. jag hoppas och önskar. men det känns som att de är för bra för att vara sant. kan de vara så bra att man iallafall kan ha ett bra liv och trivas i de stora hela. eller måste de komma något som en smäll på käften från igenstans.


vakna

så sjukt hur allt bara kan vända. hur det bara under ett par sekunder kan förändra allt. som att allt vi planerat blir till något helt annat tillsammans med ditt ansikte som är brutalt förstört. jag skuldsätter mig själv när jag tittar på dig för bara jag inte hade gått och lagt mig hade ingenting förändrats. alla onda tankar, alla förluster och alla tårar och nu var det som att allting väckte mig. och dig.


tvekan och sviken

Orden kanske inte alltid kommer fram men jag tror du ser vem jag är. Jag trodde du såg vem jag var, men du tvekade. Det känns i mitt hjärta att du tvivlar på mig, på vem jag är. Konsten att se i någons ögon om sanningen är vad du talar om är inte alltid lätt. Men jag ser ofta vad du egentligen menar. Och ibland har jag ingen energi att försöka ta upp det med dig. Från sekunden jag vaknade upp till det att du väckte mig inatt har vart som en mardröm. Händer som skakar, huvudet som tänker miljoner tankar, hjärtat som slår och adrenalin som pumpar i mitt blod. Sviken och trampad på, det var så jag kände mig. Ibland får du mig att förfalla men jag håller kvar vid dig. Frågan återstår att se, jag kommer få svaret. Människor ler i min närhet men när jag vänder ryggen ifrån undrar jag varför dom skrattar åt mig. Jag menade inget illa men ändå skrattar du. Kanske är det inte alltid meningen men jag hoppas att allt löser sig på det sätt som blir bäst. Jag bad om en sak igår. Om allt skulle bli bra. Om att saker kunde bli balanserade. För senaste månaderna har det varit krig i mitt liv. Jag tror han hörde mig. Jag tror att allt kommer bli bra. Solen sken idag och du väckte mig med din kärlek. Du får mig ibland att gråta men alla leenden får mig att inte vilja släppa taget. Livet. Livet är kärlek. Livet är som bäst när du finns.

raderat från 2008

skaka

skakar av misslyckande, av ångest, av skam
jag blöder och de värker, men jag känner de inte förns nu
kanske går allt som man tänkt sig, men de sägs ju att de är tvärt om
jag ville inte visa mig svag, inte visa mig synlig, jag vill inte ha dig nära
du kan dra åt helvete och stå inte bara där och glo, gör ngt!

2008-12-04 @ 23:19:22 Permalink bara jag Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

balans

jag har försökt så många gånger
men det verkar inte fungera
är det bara jag?
det känns som år och dar sedan
jag trodde
jag är helt bortkommen inne i mitt huvud
och jag kan inte komma ut
jag står och stampar på en och samma plats

jag joggar förbi alla mina tankar i huvudet
min rädsla brinner
men jag lyssnar medan det etsar sig fast i huvudet
jag balanserar på en smal smal lina

jag kommer ihåg när min balans var bra
men nu ramlar jag ihop så fort du öppnar munnen
och slår till mig med dina hårda ord

slå mig inte när jag redan ligger.

2008-10-17 @ 01:39:55 Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

Carson

They say nothing lasts forever,
but in my heart I still believe
that two people can stay together
maybe my thinking is a bit naive.

Now I'm living in this brand new world,
the one without you by my side,
and I'm getting all this good advice on making it an easy ride.

They say don't call him up 
Don't be alone
Don't be up waiting for him to come home
Well I'm not calling, I'm not waiting, I'm not crawling
but I'm aching and crying
Waking to the dream of you.

I wake up to the dream of loving you,
no matter what I do.
I wake up to the dream of loving you
do you feel it too?

- Lori Carson -Waking To The Dream Of You

2008-10-14 @ 16:55:34 Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

 

tack

sova i oändlighet, för att inte behöva tänka på det riktiga.
för att slippa se det som egentligen är jobbigt
för att slippa känna såren, i själen
för att slippa känna mitt hjärta gå i tu, om och om
kanske får jag skratta i lycka imorgon igen, när jag vaknar

2008-10-11 @ 23:21:28 Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()


knappt

knappt hinner jag blunda innan jag ser dig
jag springer ifrån dig men lika snabbt hinner du ikapp
jag försöker gång på gång komma undan, men du är vid min sida, lika snabbt igen
jag ler och hela du lyser.
jag väntar tills imorgon, en annan dag.
kanske förstår du när jag viskar.
en sång kan få dig att förstå meningen med allt.
hoppet finns inte kvar, bara du och jag.
ensamma på en äng täckt av vit snö.

2008-09-11 @ 00:47:09 Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()

noll

som ett slag mot mitt bröst får du mig att förstå, tårar rinner längs mina kinder, aldrig aldrig. jag trodde på dig, jag trodde vi var 1 + 1 nu, vi var vi. men med dina ord slog du till mig så hårt att jag ramla igen. på knä skriker jag efter en lägntan, en längtan lång långt härifrån. jag vill flyga iväg, likt en helium fylld ballong, upp mot skyn, upp mot det som finns imorgon. jag vill hitta dig, vill inte du, du fina du, som får mina läppar att göra volter av skratt. du får mig lysa som en ros. upp mot skyn svävar jag i sökan efter dig, jag finner dig ett par år senare, på en helt annan plats. tack tack tack.

2008-09-04 @ 21:54:24 Permalink tankar Kommentarer (0) Trackbacks ()


love


Be Ur OwnGod natt

Tung dag när man bara känner för att ligga kvar i sängen hela dagen men måste gå upp. Dagen är avslutad. Klockan slår över ett och de är dags att sova. Är trött. Sjukt trött. Ändå saknar jag dig. Är skönt att vara själv. Ändå saknar jag dig. Det är ngt med dig som får mig att bara vilja ha mer. God natt älskling.

Suck

Obehags känslan i min mage försvinner inte så gärna jag än vill. Jag väljer just nu att inte försöka bry mig om dina löjliga och egoistiska åsikter för av den grunden du fäster dina tankar på är som att du inte kan unna mig någonting när de handlar om att du inte får lika mycket tid och uppmärksamhet. Jag är less och just nu vill jag ingenting hellre än att ta den enkla vägen och bara fly. Men de finns inte ngt alternativ. Jag måste stå ut med dina suckningar och de enda jag orkar göra är att le och låtsas som precis ingenting. Livet är som ett pussel ibland faller alla bitar på plats men så fort du kommer i närheten av att tyda vad den föreställer så tar de stopp. Och du orkar inte ens försöka mer utan väntar på en bättre dag då du kanske vill försöka igen. Jag väntar just nu på en punkt och ett eget liv där jag slipper ta hänsyn till dig. Jag gör som dig och suckar. Skillnaden är bara att jag har inte gjort ngt fel medan ditt sätt att betee dig absolut inte känns rätt.

Idag

Konsekvenser av våra val försvinner bort med vinden och kommer tillbaka i sanna sekund när vi förstår att vi gjort ett misstag. Vi blundar ofta och glömmer tanken som är mest efterfrågad. Kan vi se vad som kan ske i förtid när vi planerar våra handlingar. Klockan tickar på snabbt samtidigt som tiden går så fort känns allt som en evighet. Veckor blir till månader och nu vet jag inte hur jag skulle klara mig utan dig. Jag hoppas du håller min hand. Och bara så du vet är jag tacksam att du valde att göra allt bra, igen. Solen skiner. Dagen har precis börjat. Tankar väcker mig till liv och jag kommer på mig själv med min negativitet. Bromsar och förstår att jag är framme. Idag ska bli en bra dag tänker jag med en tveksamhet. Hjälp. Ibland behöver alla någon som får oss att förstå, att livet blir vad man gör de till. Så låt oss se till konsekvenserna och göra allt bra. För de är mitt val.

Men

Du vet att jag aldrig kommer lämna dig själlös. Men du har givit mig lidande jag aldrig kommer glömma. Jag förlät dig. Men de vart sår som har gjort att jag alltid kommer minnas. För all del har de blivit bra nu. Jag pustar ut nu efter allt du fick mig att känna. De du fick mig att lämna. Men det finns alltid ett men.

inga problem är stora problem

kompakt men ack så tunt är det lagret som omfamnar mig varje gång du drar förbi mig i tanken. det är komplicerat att ens tala, för det är en ovana jag sent kommer komma ifrån. jag lyssnar, lyssnar. ingenting är sagt än, du skrattade. du sa vad du trodde hänt. men du vet ingenting. du gav antydan på att du hade allting under kontroll. men du vet ingenting. paniken slår mig ibland, som att den kommer från ingenstans och växer fram innuti min kropp och helt plötsligt rinner det stora trårar likt kristaller ifrån mina ögon. du vaknade, höll om mig och sa att mina problem är ingenting. det kommer bli bra. mina problem är ingenting för dig, men för mig känns dom, hela tiden. även fast du inte förstår behöver jag explodera ibland. kanske i tårar eller i skratt. men när paniken växer fram finns det inget stopp. jag sov fyra timmar, det gick bra men idag är jag trött. så trött.

RSS 2.0